Απριλίου 03, 2008

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ"

Πόσες φορές έπιασες τον εαυτόσ ου να προχωρά σ'ένα δρόμο της γειτονιάς σου και να αναρρωτιέσαι πόσοι διαφορετικοί άνθρωποι έζησαν και ζουν σ'αυτό το συγκεκριμένο μέρος; Καθένας με την ιστορία του.
Τώρα που τα σύνορα μέσα στην Ευρώπη καταργούνται, άνθρωποι με ένα πολύ διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο βρίσκονται στον ίδιο χώρο, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο διάλογο σχτικά με τις ιστορίες και τις εμπειρίες τους.
Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
¨Οσο η Ένωση διευρύνεται μέσα από τη διαφορετικότητα, η Ευρωπαική Επιστροπή ΣΕ προ(σ)καλεί να συλλάβεις την άποψη σου για τον διαπολιτισμικό διάλογο και να τη μοιραστείς με τον κόσμο μέσα από το διαγωνισμό "Πολιτισμοί στο δρόμο μου". Όλοι οι κάτοικοι της Ευρώπης, άσχετα με την ηλικία ή την καταγωγή τους, καλούνται να συμμετάσχουν.
Είναι τόσο εύκολο να πάρεις τη φωτογραφική σου μηχανή και να βγεις έξω από την πόρτα σου!
Για περισσότερες πληροφορίες , υπάρχει η ιστοσελίδα http://www.street-cultures.eu
O Όμιλος Πολιτών "Πολιτεία Θράκης" , στο πλαίσιο των δράσεών του κατά των Διακρίσεων, ενθαρρύνει τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων φιλόδοξων ερασιτεχνών φωτογράφων από την περιοχή μας, η οποία άλλωστε χαρακτηρίζεται και από την πολιτιστική ποικιλομορφία της και προσφέρεται για την παροχή τυχόν περαιτέρω διευκρινίσεων για το διαγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: