Απριλίου 08, 2008

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ




Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε ότι η "Πολιτεία Θράκης¨ είναι ο πρώτος Εθνικός Συνεργάτης της παγκόσμιας πρωτοβουλίας για την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, "1η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας 17-23 Νοεμβρίου 2008", όπως πιστοποιήθηκε εχθές από τον εθνικό συντονιστικό φορέα της δράσης, την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών.


Η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας είναι ο συνδυασμός και η επέκταση δύο επιτυχημένων πρωτοβουλιών - της έναρξης της εβδομάδας επιχειρηματικότητας στην Αγγλία το 2004 (από τον σημερινό πρωθυπουργό της κ.Gordon Brown) και αυτής στις ΗΠΑ το 2007. Πενήντα και πλέον χώρες θα συντονιστούν για μία εβδομάδα, φιλοξενώντας την Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας, μια παγκόσμια πρωτοβουλία με στόχο την έμπνευση νέων ανθρώπων για την υιοθέτηση καινοτομίας, φαντασίας, δημιουργικότητας και αναζήτησης αποτελεσματικότερων τρόπων επίτευξης των στόχων τους.


Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 17-23 Νοεμβρίου 2008, οι συνδεδεμένες οργανώσεις θα συντονίσουν ένα φάσμα δραστηριοτήτων με σκοπό να εμπνεύσουν, να συνδέσουν, να ενημερώσουν, να συμβουλεύσουν και να δεσμεύσουν την επόμενη γενιά επιχειρηματιών.


Η "Πολιτεία Θράκης" αντιλαμβανόμενη τον ρόλο της νεανικής επιχειρηματικότητας και της ενδυνάμωσης της δημιουργικότητας των νέων για την ανάπτυξη της ευαίσθητης περιοχής του Έβρου και της Θράκης γενικότερα, εκδήλωσε αμέσως ενεργό ενδιαφέρον για ανάληψη δράσεων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 17 εώς 23 Νοεμβρίου 2008 σε τοπικό επίπεδο.


Στην παρούσα φάση , η "Πολιτεία Θράκης" εξετάζει τις πλέον στοχευμένες δράσεις για την προώθηση των στόχων της παγκόσμιας πρωτοβουλίας στην περιοχή μας και για το λόγο αυτό είναι ανοιχτή σε προτάσεις από όλους τους φορείς και τους πολίτες της περιοχής, πριν προβεί στην οριστικοποίηση του προγράμματος δράσεων. Η εθελοντική, επίσης, συμμετοχή αποτελεί σημαντική παράμετρο επιτυχίας των εκδηλώσεων.




Δεν υπάρχουν σχόλια: